De 013 is gewoon de tofste concertzaal

De 013: een concertzaal die bekend staat om zijn geweldige sfeer, fantastische optredens en de geweldige locatie in het hart van de stad. Deze zaal is al jarenlang een begrip in de Nederlandse muziekscene en heeft al vele grote namen op het podium gehad.

Voor iedereen

Of je nu een fan bent van rock, pop, elektronische muziek of hip-hop, de 013 heeft voor ieder wat wils. Ze hebben een gevarieerd programma met optredens van lokale bands tot internationale sterren. Het is niet te groot, maar ook niet te klein, waardoor het perfect is voor zowel grote als kleine shows. Het geluid is altijd fantastisch en er is een geweldige balans tussen de instrumenten en de stem van de artiest.

Maar wat de 013 echt zo geweldig maakt, zijn de optredens zelf. Artiesten als Arctic Monkeys, Billie Eilish en Twenty One Pilots zijn hier geweest, maar ook de lokale bands krijgen hier de kans om zichzelf te laten zien.

Wat de 013 echt zo bijzonder maakt, is de sfeer. Er is altijd een geweldige vibe in de zaal en iedereen lijkt er gewoon te zijn om een geweldige tijd te hebben. Of je nu in het publiek staat te dansen of gewoon geniet van de muziek, er is iets magisch aan deze plek dat je gewoon niet kunt uitleggen.

Midden in de stad

De locatie is ook top. Het ligt midden in het centrum van Tilburg en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er zijn genoeg leuke restaurants en bars in de buurt waar je vooraf wat kan eten of een terrasje pakken.