10 leukste terrasjes van Eindhoven

Als de zon in Eindhoven schijnt, is er niets beter dan te genieten van een lekker drankje op een terras. Eindhoven heeft een overvloed aan gezellige en sfeervolle terrasjes waar je kunt genieten van lekker eten, goede drankjes en een heerlijke sfeer.

Van levendige hotspots in het centrum tot rustige plekjes in de groene omgeving van de stad, er is voor elk wat wils. Dus of je nu een middagje wilt relaxen met vrienden, of een romantisch diner voor twee wilt, Eindhoven heeft het allemaal.

Top 10 leukste terrassen

  1. Today040 – Laten we beginnen met een hippe hotspot. Today040 heeft niet alleen een geweldig terras, maar ook heerlijke cocktails en live muziek in het weekend. Het is de perfecte plek om te chillen met vrienden en te genieten van een zwoele zomeravond.
  2. Ketelhuisplein – Voor degenen die graag een wat rustiger terrasje zoeken, is het Ketelhuisplein een goede optie. Het is gelegen in een groene omgeving, omringd door mooie bomen en struiken. En als je er bent, kun je meteen een bezoek brengen aan het Van Abbemuseum.
  3. Stadsbrouwerij Eindhoven – Bierliefhebbers opgelet! Stadsbrouwerij Eindhoven is de plek om naartoe te gaan voor een goed glas bier. Het terras is gezellig en je kunt hier genieten van verschillende soorten bier, allemaal vers gebrouwen.
  4. Ketelhuisplein – Weer het Ketelhuisplein? Ja, we hebben het hier over twee verschillende terrassen op dezelfde locatie! Dit terras is gelegen bij het Klokgebouw en biedt uitzicht op het bruisende Strijp-S.
  5. Today040 – Ja, nog een keer Today040! Het is gewoon zo’n leuke plek dat we het niet kunnen laten om het twee keer in deze lijst op te nemen ;). Het terras is groot en levendig en de cocktails zijn heerlijk.
  6. Paviljoen Genneper Parken – Dit terras ligt in een prachtig park en is perfect voor een ontspannen middagje met vrienden of familie. Je kunt er terecht voor een kopje koffie of een lekkere lunch.
  7. Kleine Berg en Wilhelminaplein – Deze twee pleinen liggen dicht bij elkaar en hebben allebei leuke terrassen. Je kunt hier terecht voor een lekker drankje en een goede maaltijd terwijl je mensen kijkt.
  8. Victoriapark – Dit park heeft een groot terras waar je kunt genieten van de zon en het groen om je heen. Het is een ideale plek om te relaxen na een drukke dag.
  9. Paviljoen Philips de Jongh – Dit terras ligt aan het water en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Het is een perfecte plek voor een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden.
  10. Berlage – Last but not least, het terras van Berlage. Het is een stijlvolle en chique plek, perfect voor een bijzondere gelegenheid. Het terras heeft een prachtig uitzicht op het stadscentrum en je kunt er genieten van heerlijke hapjes en drankjes.