Tedee smart lock; nooit meer een sleutel nodig!

De voordelen van de Tedee Smart Lock

De Tedee Smart Lock is een slimme deurslot oplossing die veiligheid, gebruiksgemak en toegangscontrole combineert. Met deze slimme deurslotoplossing kunnen gebruikers de deur op afstand bedienen, toegangsrechten toewijzen en de toegangsgeschiedenis bekijken. De Tedee Smart Lock biedt verschillende voordelen, waaronder:

Hoge mate van veiligheid

De Tedee Smart Lock biedt een hoge mate van veiligheid, dankzij de geavanceerde cilinder met een SKG***-certificering voor inbraakbeveiliging en de end-to-end encryptie die wordt gebruikt om de communicatie tussen het deurslot en de mobiele app te beveiligen. Bovendien beschikt het deurslot over een waarschuwingssysteem om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Gebruiksgemak

De Tedee Smart Lock is gemakkelijk te gebruiken, dankzij de eenvoudige interface van de mobiele app waarmee gebruikers het deurslot kunnen bedienen, toegangsrechten kunnen toewijzen en de toegangsgeschiedenis kunnen bekijken. Bovendien kan het deurslot verbinding maken met slimme assistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor gebruikers het deurslot met hun stem kunnen bedienen.

Gemak

De Tedee Smart Lock biedt gemak, doordat gebruikers de deur op afstand kunnen ontgrendelen en vergrendelen. Dit is vooral handig voor gezinnen met kinderen, huisdieren of als er gasten op bezoek zijn. Ook kunnen gebruikers toegangsrechten toewijzen aan andere gebruikers, zodat zij op afstand toegang kunnen verlenen aan bijvoorbeeld de schoonmaker of een gast die op bezoek komt.

Installatie van de Tedee Smart Lock

Het installeren van de Tedee Smart Lock is eenvoudig en kan zonder aanpassingen aan de deur of het deurkozijn worden gedaan. Het deurslot is compatibel met de meeste deuren en beschikt over een krachtige motor en batterijen met een lange levensduur. Het beste is direct je cilinderslot te beveiligen met de hoogst beveiligde cilindersloten van M&C. Een groot voordeel is dat je er direct een goede Tedee koppeling op kan laten zetten waardoor de Tedee perfect past op het cilinderslot.  Het deurslot kan draadloos worden bediend en is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-module en cloudconnectiviteit om de toegang op afstand te beheren.

Compatibiliteit van de Tedee Smart Lock

De Tedee Smart Lock is compatibel met slimme assistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kunnen gebruikers het deurslot met hun stem bedienen en het integreren met andere slimme apparaten in huis. Bovendien kan het deurslot verbinding maken met de cloud, waardoor gebruikers de toegang op afstand kunnen beheren.

Conclusie

De Tedee Smart Lock is een veilige, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te installeren slimme deurslotoplossing. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om de deur op afstand te

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/smartlocks/tedee/